hit counter
© Marco & Blicher 2016 - BlueSailMusic.com Rønbjergvej 112, Næsby, 9681 Ranum DK - Telefon: (+45) 2246 4802

Om Marco Studio

120 m2 studie med en  skøn beliggenhed i naturskønne omgivelser og med alt hvad der hører sig til i et professionelt musik studio.

Marco Sound..et af Danmarks eneste “lavpris “ pladeselskaber, der leverer top professionelle produkter til en lavere pris!

Marco Studio!

Marco Studio hører under Marco Sound. Det er selvfølgelig her, at alle vore produktioner indspilles. Studiet kan også bookes, selvom man ikke er kunstner på pladeselskabet. Skriv en e-mail eller ring for yderligere information og priser. I Marco Studio er ingen opgave for stor eller lille. Vi arbejder med rigtig mange genrer..f.eks. countrybands som Rio Grande og diverse solister som Søren Brix, Tina Siel og Bjarne Lisby. Bands som Madam Blå “Folk 4 Folks” og De Glade Gårdsangere. Ofte optager vi også danseorkestre og bands som gerne vil have råmaterialet med hjem. Vi kan også hjælpe ved polterabends og demoindspilninger. Uforpligtende tilbud kan gives ved kontakt Studiet er på ca. 120 m2 og med gode muligheder for at indspille live. Desuden er der et stort opholdsrum, hvor man kan sidde og forberede det næste take, mens man drikker en kop kaffe eller te. I kontrolrummet, eller teknikken, er computeren optagemediet, og Cubase SX den foretrukne sequencer. Hjertet i studiet er dog den store analoge DDA pult, hvor alt outboard udstyr er tilsluttet. Denne kombination af digital og analog, mener vi er den optimale da man på computeren, har mulighed for at redigere i det "båndede" materiale, samtidig med at man på pulten kan give lyden varme, fylde og karakter.  

Marco Sound!

Marco Sound er et af Danmarks eneste ”lavpris” pladeselskaber. Det vil sige at vi leverer et topprofessionelt produkt, som lever op til tidens høje standarder. Vi er i stand til at presse prisen i bund, fordi vi holder udgifterne nede under produktion, producerer musikken i vores eget studie og sælger mange CD'er. En stor del af vores indtjening investeres i udstyr til studiet - hvilket betyder - at vi har et veludstyret studie i gode afslappede omgivelser, med en rolig atmosfære - der genererer god lyd. På produktionssiden har vi gode aftaler i ind- og udland som gør at CD'erne kan laves i høj kvalitet til en uhørt lav pris. Dette kommer kunderne til gode og derfor kan vi sælge selv nye produktioner til vanvittige 60 kr. for en CD! Vi har som noget nyt udviklet vores egne CD-stativer. Vi har pt. ca. 40 stativer ude hos forhandlere. Vi har også vores egne diskdisplay der også vil være at finde hos forskellige forhandlere.

“Where the music begins”

og Marco Sound…

Mere Info! Mere Info! Mere Info! Mere Info!
  BlueSailMusic.com - Dansktop - Pop - Folk - Rock - Schlagere - Viser - Country - Ballader - Børne eventyr - Revy
2009 AWARD  Lars Marco Marco Sound For udbredelsen af dansk musik! DPA For udbredelsen af dansk musik! DPA
2009 AWARD  Lars Marco Marco Sound For udbredelsen af dansk musik! DPA For udbredelsen af dansk musik! DPA
Besøg!